Scooter huren als bedrijfsuitje in Limburg

De omgeving en elkaar verkennen!

Een bijzonder bedrijfsuitje in Limburg

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit met collega’s? Denk dan eens aan het huren van een scooter in Limburg! Limburg is bij uitstek een van de fijnste omgevingen om een scooter te huren, vanwege de prachtige natuurgebieden en het goed geregelde fietsnetwerk. Aansluitend kun je afsluiten met een gezellige borrel op het terras van café ’t Veerhuis.

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2

Waarom is zo’n bedrijfsuitje op een scooter nu zo leuk? Het is in onze beleving een perfect activiteit om ook te socialiseren. Je kunt namelijk op diverse plaatsen stoppen om zo met de collega’s een geplande activiteit op een andere locatie te doen, maar ook om gezellig met elkaar een terrasje op te duiken en in contact met elkaar te zijn. De scooters die je bij ons kunt huren zijn tevens redelijk stil, waardoor je ook met elkaar kunt praten op een scooter.

 

Zoek je nog een unieker bedrijfsuitje? Misschien zijn dan de sloepen van ons zusterbedrijf sloephuren-limburg.nl wel geschikt voor jou! Dit zou zelfs gebruikt kunnen worden als unieke vergaderlocatie! Zet de motor van een van deze sloepen stil en je waant je even helemaal alleen op het open water.

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2