Dagje uit in Limburg

Een heerlijk dagje uit in hartje Limburg

Heerlijk dagje uit in hartje Limburg

Zoek je een leuk dagje in Limburg uit met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s? Denk dan eens aan een heerlijk dagje uit op een scooter. Het huren van een scooter geeft je namelijk het ultieme gevoel van vrijheid. Zeker met onze scooters! De scooters die je bij ons kunt huren rijden namelijk maar 25km/h en dit heeft bepaalde voordelen. Lees er hieronder meer over.

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2

Het eerste voordeel is dat je geen helmplicht hebt met de scooters, je kunt dus jouw haren lekker laten wapperen door de wind tijdens jouw dagje uit. Daarnaast wordt deze bromscooter gezien als fiets, waardoor je toegang krijgt tot het fietsnetwerk. Dit is uniek aan onze scooters. Tijdens jouw dagje uit in Limburg kun je dus extra genieten van die vrijheid.

Voor dit dagje uit in Limburg hebben we dus diverse routes uitgezet die je door diverse leuke plekjes in midden Limburg gaan leiden. Denk hierbij aan de kleine historische dorpjes Thorn, Stevensweert en Wessem, maar ook aan de andere grotere plekken met een flinke geschiedenis zoals Roermond, Weert en Maaseik. Er is genoeg te zien voor een (en misschien wel twee) dag(en).

Roermond – 12km
Thorn – 4km

Stevensweert – 8km

Natuurgebied Leudal – 18km

De Maasplassen – overal om je heen

Weert – 19km

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2

Activiteit grote groepen

Onze scooterverhuur is perfect geschikt voor grote groepen. We beschikken namelijk over 30 scooters. Dit is dus perfect als je een bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag wilt plannen. Een goed dagje uit voor grote groepen dus. 

 

 

De beschikbaarheid van het aantal scooters kun je op dit moment nog niet zien in ons reserveringssysteem. Wil je dit zien? Bel ons dan even op 06-18174861

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2