Gemeente Maasgouw

De gemeente met ontzettend veel water!

Geweldige gemeente Maasgouw

Wessem is gelegen in de Limburgse gemeente Maasgouw. In de gemeente Maasgouw vind je dorpen zoals Maasbracht, Thorn, Stevensweert, Linne, Beegden, Heel en dus ook Wessem. Deze gemeente kent dorpskernen met een prachtige historie en leent zich uitermate goed als locatie voor het huren van scooters.

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2

Er zijn diverse locaties voor het scooter huren in deze gemeente Maasgouw. Wij zijn een van de nieuwste locatie met geheel nieuwe scooters. Deze zijn allemaal aangekocht in 2021. De scooters die je bij ons kunt huren rijden slechts 25km/h, waardoor je toegang hebt tot het fietsnetwerk en je géén helm hoeft te dragen bij het rijden door Nederland.

 

Wil je alle dorpskernen van Maasgouw bezoeken? Dan is het huren van een scooter uitermate geschikt. Je kunt je relatief snel verplaatsen en alle dorpskernen zijn vrij toegankelijk. Zelfs de toeristische dorpjes Stevensweert en Thorn kun je met een scooter makkelijk in rijden. Deze twee dorpen zijn de absolute parels van de gemeente Maasgouw.

 

Naast al deze dorpen staat de gemeente Maasgouw ook bekend om zijn vele waterwegen en –plassen. De Maasplassen zijn namelijk een gigantisch belangrijk deel van deze gemeente. Maasgouw heeft er tevens voor gezorgd dat je deze plassen goed kunt bekijken door middel van een nieuw aangelegd fietspad, dat geheel toegankelijk is voor onze scooters.

De Maasplassen zijn ongelofelijk voor deze gemeente. Bijna elk dorp heeft wel een connectie met het water, waardoor er naast scooterverhuur ook heel veel aandacht is voor de verhuur van sloepen. Bij ons bedrijf kunt u naast de scooters dus ook sloepen vinden. Daarvoor verwijzen we jullie graag door naar het bedrijf sloephuren-limburg.nl. Via deze tak richten we ons op het verhuren van boten.

 

Al onze scooters lopen in onderhoud bij De Arend uit Maasbracht. Dit is een fijne partner voor een langdurige samenwerking. Betrouwbare scooters zijn een zeer belangrijk aspect!

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2