Roermond

Roermond, shoppingwalhalla van Limburg

Roermond, shoppingwalhalla van Limburg

Kom je bij ons een scooter huren? Dan ben je zo in Roermond! Vanuit Wessem kun je met onze scooters binnen een uurtje in de historische binnenstad van Roermond zijn. 

 

De stad heeft ontzettend veel geschiedenis, maar staat ook bekend als shopping stad. In de binnenstad vind je veel diverse winkels, maar ook gezellige terrassen. De Roerkade en de Weerd beschikken over misschien wel de mooiste terrassen van de regio midden Limburg op ’t Veerhuis in Wessem na natuurlijk.

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2

Daarnaast beschikt Roermond over het Designer Outlet. Dit is op dit moment de grootste(!) Nederlandse attractie met maar liefst 8 miljoen bezoekers per jaar. Dit winkelcentrum wordt zelfs beter bezocht dan o.a. de Efteling. Voor Roermond is dit een fantastische trekpleister en je vindt er merken zoals; Louis Vuitton, Prada, Dolce & Gabana, maar ook Nike, Adidas en Puma. Een zeer divers aanbod.

 

Huur je bij ons een scooter? Dan zorgen we altijd dat je de mooiste plekken om Roermond heen ook ontdekt. We sturen je dus niet alleen naar het centrum. De scootertocht leidt je langs diverse terrasje en je komt een heleboel Maasplassen en andere natuur tegen.

 

Andere leuke plaatsjes in de regio die je kunt ontdekken vanaf onze scooters:

Wessem – 0km
Thorn – 4km
Stevensweert – 8km
Natuurgebied Leudal – 18km
De Maasplassen – overal om je heen
Weert – 19km

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2