Thorn

Het witte stadje Thorn is de parel van Limburg

Het witte stadje Thorn

Kom je bij ons een scooter huren? Dan ben je in een oogwenk in het witte stadje Thorn. Het pittoreske plaatsje staat bekend om zijn witte huizen, pannenkoeken en als stad die als allereerst werd aangestuurd door alleen maar vrouwen. Vanuit onze vestigingslocatie in Wessem kun met de scooter binnen 10 minuten in Thorn zijn en vanuit daar nog verder toeren naar andere leuke plekken, zoals Roermond, Weert of Stevensweert.

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2

In midden Limburg is Thorn misschien wel de mooiste parel om te bezoeken. De markante witgeschilderde huizen zijn bijzonder leuk om te zien, en de historie erachter is ook leuk. Je kunt veel leren hierover in het gemeentemuseum. Ook is de abdijkerk van Thorn prachtig om te bezoeken.

Rondom Thorn vind je prachtige natuur met onder andere het natuurgebied De Koningssteen, maar ook vind je er de Maasplassen met een bijliggend dagstrandje. Het dagstrandje is gratis toegankelijk voor een heerlijke picknick of een fijne pauze om die Maasplassen te bewonderen. Het natuurgebied is niet toegankelijk met de scooters, maar je kunt er wel stoppen om een korte wandeling te maken.

Wil je dus Thorn bezoeken? Kom dan bij ons een scooter huren en bezichtig niet alleen het stadje, maar ook alles eromheen! Wil je een van die andere plekjes om Thorn heen bezoeken dan sommeren we even de aantal kilometers vanaf onze verhuurlocatie in Wessem:

Roermond – 12km

Stevensweert – 8km

Natuurgebied Leudal – 18km

De Maasplassen – overal om je heen

Weert – 19km

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2