Weert

Het oude centrum van Weert is leuk!

Weert heeft een eeuwenoude historie!

Wil je een scooter huren in de omgeving van Weert? Denk dan eens aan een scooter van scooterhuren-limburg.nl. Wij zijn gevestigd in Wessem op zo’n 15 kilometer van Weert pal aan de Maas en A2. Met onze scooters ben je binnen een uurtje in Weert, ondanks dat onze scooters maar 25km/h rijden.

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2

De stad Weert staat bekend om zijn Markt met gezellige terrasjes en de prachtige Martinuskerk. Ook zijn er nog tal van andere leuke plekjes met horecagelegenheden. Daarnaast zijn er nog leuke dingen te doen zoals bijvoorbeeld een Streetart-tour door Weert. Ook zijn er tal van activiteiten rond het terrein van de IJzeren Man. Ook ligt er een ontzettend mooi natuurgebied; Kempen-Broek.

Weert heeft een fietsvriendelijk centrum en daar mag je dus met onze 25km/h scooters komen. Dat is een van de voordelen van een bromscooter. Het andere voordeel is dat je geen helm hoeft te dragen, waardoor dat de wind heerlijk door jouw haren kan waaien. Verder rijden deze scooters dus rustig en kun je de natuur en het landschap beter aanschouwen.

We hebben een speciaal uitgestippelde route die van Wessem naar Weert gaat en weer terug. Deze staat voorgeprogrammeerd in onze navigatiesystemen. Deze route neemt je mee vanuit onze startlocatie bij ’t Veerhuis langs leuke plekjes zoals de Forellenvijver en Dennenoord in Weert. Alleen om deze route zou het al leuk zijn als je bij ons een scooter komt huren!

Andere leuke plekjes in de regio zijn:

Roermond – 12km
Thorn – 4km

Stevensweert – 8km

Natuurgebied Leudal – 18km

De Maasplassen – overal om je heen

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2