Scooter huren in midden Limburg

Hartje Limburg vind je ons!

Beter ga je niet naar Zuid-, maar naar Midden-Limburg!

Waar denk je normaliter aan als je denkt aan een scooter huren? Dat is natuurlijk Zuid-Limburg. Hoewel dat een prachtig stuk Limburg is, is Midden Limburg misschien nog wel geschikter. Midden-Limburg heeft namelijk een prachtig nieuwe fietsnetwerk langs de Maas en zijn prachtige Maasplassen aangelegd. Dit is een unieke omgeving in Nederland en heeft ontzettend mooie natuur!

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2

Midden Limburg heeft namelijk prachtige dorpjes en steden waar je minimaal doorheen gereden moet zijn. Denk eens aan het witte stadje Thorn of het vestingstadje Stevensweert. Daarnaast zijn er prachtige steden zoals Weert en nog bekender; Roermond. In Roermond vind je prachtige plekken zoals de Roerkade, de Weerd met zijn Area X en de grootste trekpleister van Nederland; het Designer Outlet.

 

 

Verder vind je in Midden-Limburg grote natuurgebieden zoals de Meinweg en het Leudal. Deze kun je grotendeels ontdekken met een scooter die je bij ons kunt huren. Onze scooters zijn uniek in zijn soort doordat ze bromscooters zijn. Deze rijden maar 25 km/h, waardoor ze gerekend worden als fiets. Dat wil zeggen dat je toegang hebt tot het fietsnetwerk en andere wegen kunt ontdekken dan met een ‘normale’ scooter. Daarnaast beschikken we ook over scooters die 45 km/h rijden. 

 

 

Dus wil je een scooter huren in Midden-Limburg? Denk dan eens aan een scooter van scooterhuren-limburg.nl. Wil jij liever iets anders dan een scooter, maar wel een leuke activiteit in Midden Limburg? Denk dan eens aan een van de sloepen van sloephuren-limburg.nl. Dit bedrijf is een zusteronderneming van ons en biedt dezelfde standaarden dan dat we hebben met de scooterverhuur.  

 

 

Roermond – 12km
Thorn – 4km

Stevensweert – 8km

Natuurgebied Leudal – 18km

De Maasplassen – overal om je heen

Weert – 19km

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2