De Maasplassen

De meeste waterrecreatie vind je in midden Limburg!

Midden Limburg en water zijn onlosmakelijk verbonden!

De Maasplassen zijn een grote toeristische trekpleister voor midden Limburg. Sterker nog, het is het grootste aaneengesloten waterrecreatiegebied van de Benelux. Het heeft een enorme (internationale) aantrekkingskracht en heeft prachtige wandel- en fietspaden in de omgeving.

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2

Dat laatste is ideaal voor onze scooters. Kom je namelijk een scooter bij ons huren, dan krijg je een bromscooter. Dat wil zeggen dat deze 25km/h rijdt, dat je geen helm hoeft te dragen in Nederland én dat je extra toegang krijgt het fietsnetwerk ten opzichte van een ‘normale’ scooter.

De Maasplassen zijn voorzien van tal van horecagelegenheden en er liggen prachtige natuurgebieden omheen.  Deze plassen rijken van Roermond tot Maaseik en zijn ontstaan door de afgraving van grind en sinds 1990 is het steeds verder afgebouwd.

 

Wil je liever iets anders dan een scooter huren om de Maasplassen te ontdekken? Denk dan eens aan een sloep. Naast de scooterverhuur hebben we namelijk een sloepverhuur in Wessem. Dit vind je onder de noemer www.sloephuren-limburg.nl. Dit is op dit moment de grootste verhuurder van sloepen in Limburg en beschikt over 6 verschillende types.  

 

Roermond – 12km
Thorn – 4km

Stevensweert – 8km

Natuurgebied Leudal – 18km

Weert – 19km

icoon_scooterhuren-limburg.nl_donker_2