Vragen

Andere vragen? Schroom niet om te bellen!

Ja, iedere bestuurder dient 18 jaar of ouder te zijn en in het bezit van een geldig (scooter) rijbewijs. Dit is het AM-rijbewijs.

Reserveren gaat bij ons uitsluitend via ons online reserveringssysteem. Hiermee wordt namelijk direct al de scooters gereserveerd en loop je nooit de kans een dubbele boeking te treffen.

 

Ga direct naar de reserveringspagina!

De borg is €75,- en dient per pin  te worden voldaan.

Qua verzekeringen: wij hebben de scooters hartstikke verzekerd, dat wil zeggen voor schade zonder toedoen van de huurder. Veroorzaakt de huurder deze schade zal deze op de WA-verzekering van de huurder worden verhaald.

 

Boek je 6 scooters of meer? Dan blijft de gehele borg staan op €450,-

 

Je kunt je scooter bij ons verzekeren, per reserving kost dit €24,50 Je bent dan verzekerd tot een schadebedrag van 1500 euro. Kies je voor deze optie dan hoef je geen borg te betalen. Heb je een grotere schade dan 1500 euro dan doen we een beroep op je WA verzekering. 

 

De borg krijg je binnen 3 dagen terug gestort op je rekening.

Iedere bestuurder dient 18 jaar of ouder te zijn en in het bezit van een geldig (scooter) rijbewijs.

 

Een eventuele duopassagier mag mee vanaf 10 jaar

Wij verhuren 1 model scooter; de Sym Fiddle II. Een makkelijk te besturen scooter met groot, comfortabel zadel. De scooter gaat 25km/u of 45km/u en rijdt op benzine. 

De eerste tank krijg je van ons. Het enige dat we vragen is hem gevuld terug te brengen. Je kunt hem GRATIS aftanken bij de plaatselijke pomp.

Tank je de scooter niet af bij aflevering, dan tellen we per scooter €10,- tankkosten. Deze worden afgehouden van de borg. 

Mocht je panne krijgen onderweg, neem dan contact op via 0618174861. Dan komen we zo snel mogelijk jouw kant op om hem te repareren. 

Vooraf aan vertrek krijgt iedereen een instructievideo te zien. Alles wordt je duidelijk uitgelegd, zodat iedereen zich comfortabel voelt. De routes die we meegeven zijn zeer eenvoudig te rijden.

Om optimaal te genieten van de omgeving raden we aan om een navigatiesysteem te huren voor €7,50. Hier staan alle routes op voorgeprogrammeerd. 

Ja, sinds 2023 is een helm verplicht. Zowel op de 25km/u variant als op de 45km/u variant.